Megnyert pályázat

a kedvezményezett neve: ERZOL 2000 KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

a fejlesztés tárgya, célja: Technológiai korszerűsítés az ERZOL Kft-nél csarnoképítéssel, eszközbeszerzéssel, képzéssel, energia hatékonyság növeléssel.

a szerződött támogatás összege: 76.488.160,-Ft

a projekt tartalmának részletes bemutatása: Jelen projekt célja saját tulajdonban lévő telephelyen könnyűszerkezetes csarnok építése, illetve eszközbeszerzés. A projektmegvalósítás helye: 6724 Szeged Kereskedő köz 4. Az eredményes projektmegvalósítás gyorsabb és hatékonyabb rendelkezésre állást tesz lehetővé, a költséghatékonyság, megfelelő munkahelyi körülmények kialakítása mellett.

A projekt során beszerzésre kerül 1 db Avant 860i Univerzális minirakodó, 1 db Kubota U36-4 KGLS2 típusú, zárt kezelőfülkés gumilánctalpas minikotró, illetve 1 db telepített konténeres üzemanyag kút. Az új csarnok 480 négyzetméter nagyságú lesz, a tervezett kivitelező MESTER-BAUHOLDING Kft. A csarnok raktározási, logisztikai és iroda céllal kerül kialakításra. Ez lesz a cég központi telephelye, itt kerülnek tárolásra az eszközök és a gépek. A projekt részét képezi a munkavállalók képzése is.

a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés):

2023-08-31

pályázati azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02581


web page was designed with Mobirise web theme